Varför 11hektar finns

Vi vill driva förändring för konsumtion som ger friskare kroppar och renare planet.

Vi vill göra det lättare för människor att ta bättre hand om sina kroppar och vår planet. Vi gör detta genom att kritiskt granska innehåll, förpackning och transport av konsumtionsvaror för kropp och hem, genom att upplysa, utbilda och inspirera till att göra bättre val, och genom att vara personliga, lättsamma och tillgängliga för hela vårat community.

 • Jennie Elofsson

  Produkt & kommunikation

 • Marcus Wiberg

  Inköp & Logistik

 • Hampus Frodell

  Strategi & ekonomi.

 • Johanna Berglund

  Marknadsföring & innehåll.

Jennie & Marcus berättelse

De grundade företaget med en vilja att i första hand hjälpa andra att ta bättre hand om sina kroppar och vår planet. Läs om historien bakom 11hektar.

Läs om vår historia

Vår målsättning

Vi har som mål att bli störst och bäst i Sverige på att hjälpa människor att konsumera klimatsmart och samtidigt vara en starkt drivande kraft i förändringen mot en mer hållbar industri.

Event, community & utbildning

Som en naturlig del i vårt arbete med kunskapsspridning vill vi arrangera evenemang för våra kunder. Senast i mars höll vi tillsammans med en representant från Inika ett sminkevent där deltagarna fick ett par timmars utbildning, diskussion och sminkprovning - allt i ett trevligt häng!

Våra favoriter

Bläddra bland våra och våra kunders favoriter. Alla utvalda för att vara så snälla mot miljön och kroppen som det bara går.

1 av 2

Från våra event

Kvinna blir sminkad på event hos 11hektar

Våra leverantörer

Tillsammans med våra leverantörer har vi många nära samarbeten. Vi växer tillsammans, vi lär oss och vi utbildar tillsammans. Det är jätteviktigt och det är jättekul.

Läs om våra leverantörer