Varför 11hektar finns

Vi vill göra det enklare för människor att ta bättre hand om sina kroppar och vår planet, och så vill vi driva förändring för en konsumtion som främjar friskare kroppar och en renare planet.

Vi uppnår det genom att kritiskt granska innehållet, förpackningen och transporten av konsumtionsvaror för kropp och hem. Vi strävar efter att upplysa, utbilda och inspirera till att göra bättre val.

Vi är personliga, lättsamma och tillgängliga för dig och hela vårt community. Strular nånting för dig så ringer vi, vill du ha hjälp så hjälper vi. Vi finns för att hjälpa er att fatta bättre beslut.

Vi är 11hektar

Ansvarig för: Produkt & marknadsföring

Jennie Elofsson

I verkligheten: Städar butiken, låtsas vara influencer och filmar när hon tvättar, läser oändliga mängder innehållsförteckningar.

Jennie är utbildad inredningsarkitekt och har tidigare drivit eget företag som designer och formgivare. Hon är alltså en klippa på att med få medel skapa trevliga saker och miljöer.

Ansvarig för: Inköp & Logistik

Marcus Wiberg

I verkligheten: Fixar saker, packar ordrar, fixar saker, ber leverantörer om snabbare leveranser och fixar saker.

Marcus är utbildad och erfaren konstruktör, och överlag den händigaste mannen vi känner. En fixare är något som kommer väl till pass nästan varje dag och garanterar vår överlevnad.

Ansvarig för: Strategi & Ekonomi

Hampus Frodell

I verkligheten: Betalar fakturor, gissar hur mycket ni köper för varje vecka, bygger hemsida och planerar konferenser.

Hampus är en ingenjör och ekonom och van att fokusera på det som andra tycker är mindre kul - siffror, processer och strategi. Tur vi är olika!

Jennie & Marcus berättelse

De grundade företaget med en vilja att i första hand hjälpa andra att ta bättre hand om sina kroppar och vår planet. Läs om historien bakom 11hektar.

Läs om vår historia

Event, community & utbildning

Som en naturlig del i vårt arbete med kunskapsspridning vill vi arrangera evenemang för våra kunder. Senast i mars höll vi tillsammans med en representant från Inika ett sminkevent där deltagarna fick ett par timmars utbildning, diskussion och sminkprovning - allt i ett trevligt häng!

Våra favoriter

Bläddra bland våra och våra kunders favoriter. Alla utvalda för att vara så snälla mot miljön och kroppen som det bara går.

Från våra event

Kvinna blir sminkad på event hos 11hektar

Våra leverantörer

Tillsammans med våra leverantörer har vi många nära samarbeten. Vi växer tillsammans, vi lär oss och vi utbildar tillsammans. Det är jätteviktigt och det är jättekul.

Läs om våra leverantörer