Vill du ta ditt företag till nästa nivå?

Vill du också ta steget till att bli ett Grönare företag som värnar om naturen och din personal lite extra? Gör som andra och få en 11hektar märkning! Kontakta oss för mer information.

Alboga Choklad

Samarbetsföretag

Vi är inte ensamma om att värna om våra kroppar och vår planet. Det är det många företag som gör, även om det kan vara helt andra branscher. Ett sådant är choklad-företaget Alboga Choklad, som vi såklart vill förknippas med. Tillsammans gör vi gott och tillsammans ska vi synas.

Martina gör de bästa pralinerna på närproducerade råvaror, helt utan tillsatser och färgämnen. Sånt som vi och planeten gillar!

Tror du att ditt företag mår bra av att förknippas tillsammans med 11hektar och vi med ditt? Hör av dig. Gemensamma kampanjer, event och erbjudanden är möjligt!

IT-konsultbolaget Uptive

Företagskunderna

Även om ett företag inte jobbar direkt med saker som berör kroppen eller planeten kan de alltid göra ett medvetet val som är det bästa för sina anställda och vår planet.

Att uppdatera alla förbrukningsvaror till kontoret och ge rabattkoder som ska uppmuntra till förändring hos sina anställda är ett sätt. Såhär såg det ut när Uptive packade upp sin senaste låda på kontoret.

Ett annat bra exempel är industriföretaget Prefabtrappan som varje år fyller julklapparna till de anställda med godsaker från oss på 11hektar. Ett bra sätt att visa att företaget bryr sig.

Våra stjärnor

Ambassadörer

Vi kallar dom våra stjärnor. Dom finns i närheten, både fysiskt och digitalt, och lär oss många av er därute om en massa bra saker, och ibland även om oss. Tillsammans växer vi och når ut till ännu fler människor, med vad vi tycker är bra budskap.

En av flera av våra stjärnor som hjälper oss växa genom att dela sina upplevelser hos 11hektar med sina följare - Lovisa Lind.

Är du nyfiken på hur ditt företag kan synas, samarbeta eller bli en partner till oss? Hör av dig nedan så bollar vi det tillsammans!

Varför 11hektar finns

Vi vill göra det enklare för människor att ta bättre hand om sina kroppar och vår planet, och så vill vi driva förändring för en konsumtion som främjar friskare kroppar och en renare planet.

Vi uppnår det genom att kritiskt granska innehållet, förpackningen och transporten av konsumtionsvaror för kropp och hem. Vi strävar efter att upplysa, utbilda och inspirera till att göra bättre val.

Vi är personliga, lättsamma och tillgängliga för dig och hela vårt community. Strular nånting för dig så ringer vi, vill du ha hjälp så hjälper vi. Vi finns för att hjälpa er att fatta bättre beslut.

Event, community & utbildning

Som en naturlig del i vårt arbete med kunskapsspridning arrangerar vi event för och ihop med våra kunder. Exempelvis är bilden från ett sminkevent där deltagarna fick ett par timmars utbildning, diskussion och sminkprovning - allt i ett trevligt häng!

Vill du ha en utbildning med dina anställda? Hör av dig!

Vill du veta mer eller bolla en idé med oss? Hör av dig!