Att ta hand om kroppen

Huden är kroppens största organ. Vi ser den, vi känner på den och vi vårdar den dagligen genom livet. Ändå är det få som vet särskilt mycket om den, och ofta gör vi vad vi är vana vid snarare än vad som är bäst för den. På 11hektar försöker vi lära oss allt om huden, och utifrån detta har vi valt vårt sortiment. Men vad gör det klimatsmart? Jo, nästan alltid hänger det ihop - det som är snällt mot huden är också snällt mot miljön, och lägg därtill att vi granskar förpackning och transport så får vi produkter vi stolt presenterar.

Produkter till kroppen

Bläddra bland alla våra produkter för kroppen. Naturliga hårvårdsprodukter, smink och nagellack som är snällare mot kroppen och en massa trevliga tvålar och krämer till huden för hela familjen.

Läs om hudlotion, aleppotvål och solskyddsfaktor

På vår blogg skriver Jennie om hur huden fungerar, diskuterar hudlotions och dess innehåll, solskyddsfaktor, vilken aleppotvål du ska välja och mycket mer.

Till bloggen

Hårvårdsprodukter

Bläddra bland produkterna som gör under för håret men som också är snälla när dom rinner längs huden. Bara för att de är klimatsmarta och snälla mot din kropp lovar vi dig att de inte är tråkiga, många ger otroliga upplevelser i antingen doft eller känsla.

Ord från våra kunder

När det kommer till att ta hand om kroppen är det högst individuella problem, eller icke-problem, som våra kunder har. Men feedbacken och de ord som våra kunder kommer till oss med är helt otroliga. Läs om de här.

Recensioner