Allt för hemmet

Bläddra bland alla produkter för hemmet. Städning, disk, tvätt och inredning.

Favoriter till städning

Få ett skinande rent hem med kemikaliefria städprodukter som är snälla mot både hud och natur. Biologiskt nedbrytbara produkter i klimatsmarta förpackningar. Vi erbjuder miljövänlig fönsterputs, såpa för golvrengöring, diskmedel, städredskap i naturmaterial och mer därtill. Allt du behöver för att rent och städat hem utan kemikalier.

Med våra produkter kan alla städa

Med produkter som är miljövänliga och skonsamma mot kroppen behöver du inte oroa dig. Alla kan städa, även barnen. På så vis kan det också bli en roligare aktivitet, samtidigt som du har gjort ett bra val.

Produkter inom tvätt

Att tvätta är för de flesta ett ångestmoment, eller åtminstone en tråkig syssla. Med produkter som är bättre för klimatet tror vi att sysslan blir roligare. En känsla av att vi har valt rätt produkter och dessutom inte behöver oroa oss för allergener, utslag på kroppen eller orena plagg. Med högkoncentrerade tvättmedel slipper vi dessutom släpa på vatten jorden runt. 

Ord från våra kunder

Vi vill driva en förändring mot mer naturliga och miljövänliga förbrukningsvaror, och vi vill genom det också hjälpa människor att vara snällare mot sin kropp. Att då få höra berättelser om hur en tvål, en kräm eller en spray har gjort så att barn, vuxna och gamla blivit av med utslag, eksem, psoriasis och mycket annat - ja, då blir det tydligt varför vi ska fortsätta kämpa.

Läs våra kunders recensioner